Τρόποι αποστολής & μεταφορικά

To Anestisoutdoor & Anestis Safety At Work είναι σε όλη την Ελλάδα

Όλες οι παραδόσεις γίνονται με τους εξής τρόπους:

  • Courier:  Με courier αποστέλλονται τα προϊόντα που έχουν περιορισμένο βάρος και όγκο (ελάχιστα μεταφορικά 5 η 6 ευρώ αντίστοιχα).
  • Μεταφορική: Με μεταφορική αποστέλλονται τα προιόντα μεγάλου όγκου και βάρους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα.
Οι συνεργαζόμενες εταιρείες courier είναι η ΓΕΝ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και η SPEEDEX.

ΓΕΝ .ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ: Για παραγγελίες βάρους έως 2 κιλών το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 6 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος αποστολής αυξάνεται κατα 1,00 € (Ευρώ).

SPEEDEX: Για παραγγελίες βάρους έως 2 κιλών το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος αποστολής αυξάνεται κατα 0,80 € (Ευρώ).

Έχετε τη δυνατότητα στο σύστημά μας να επιλέξετε με ποια εταιρεία courier από τις δύο, θα θέλατε να σας αποστείλλουμε την παραγγελία.

Για παραγγελίες άνω των 120€, σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα μεταφορικά (*Για προϊόντα έως 5 κιλά).

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέγετε. Μόλις παραγγείλετε επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο παράδοσης στο χώρο σας.

Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-2 εργάσιμές ημέρες για να παραδοθούν.

Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει έως και τις 72 ώρες.

Τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα χρειάζονται 3-6 εργάσιμες ημέρες.

Σε καινούργια προϊόντα τα οποία αναμένονται και θα είναι διαθέσιμα σύντομα μέσα από το Anestisoutdoor, υπάρχει η δυνατότητα προπαραγγελίας. Σε αυτήν την περίπτωση μπαίνετε σε λίστα προτεραιότητας για να είστε από τους πρώτους που θα παραλάβουν το προϊόν όταν έρθει.

Να γνωρίζετε ότι:

Για κάθε προϊόν ένα ειδικά διαμορφωμένο σύστημα υπολογίζει τα ακριβή μεταφορικά του προϊόντος . Σε ορισμένα προϊόντα λόγο μεγάλου όγκου τα μεταφορικά πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης παρ'ολο που το σύστημα μας υπολογίζει το κόστος αποστολής με courier.


  

Για αγορές εκτός Ελλάδος: είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά την χρέωση και τους τρόπους αποστολής) με τις εταιρείες Anestisoutdoor & Anestis Safety At Work.