Προηγμένο αθλητικό ρολόι με ενσωματωμένο GPS και έγχρωμη οθόνη αφής.

GPS ρολόι για τρέξιμο με έγχρωμη οθόνη αφής, υψηλής ανάλυσης, που καταγράφει την απόσταση, το ρυθμό και τον καρδιακό σας παλμό* (*όταν χρησιμοποιείται με το καρδιοσυχνόμετρο).

Υπολογίζει το χρόνο που χρειάζεστε για να ανακάμψετε και κάνει εκτίμηση του μέγιστου VO , όταν χρησιμοποιείται με το καρδιοσυχνόμετρο.

Το HRM-RUN monitor προσθέτει δεδομένα όπως ο ρυθμός βηματισμού, ο χρόνος επαφής με το έδαφος και η κατακόρυφη ταλάντωση.

Λειτουργίες διασύνδεσης: αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Garmin Connect, Live Tracking*, κοινοποίηση δεδομένων στα social media.

Συμβατό με τα δωρεάν προγράμματα εκγύμνασης από το Garmin Connect.

Όπως ακριβώς ο προσωπικός σας προπονητής, το Garmin Forerunner 620 διαθέτει λειτουργείες όπως Recovery Advisor (Σύμβουλος Επανάκαμψης), προγνωστικά αγώνων και εκτίμηση του μέγιστου VO ώστε να σας βοηθήσει να προπονηθείτε εξυπνότερα και να κατακτήσετε νέους στόχους. Όταν χρησιμοποιείται με το HRM-RUN monitor το 620 δίνει πληροφορίες για τον τρόπο που τρέχετε δείχνοντας τον ρυθμό βηματισμού, το χρόνο επαφής με το έδαφος και την κατακόρυφη ταλάντωση. Για προπόνηση σε εσωτερικό χώρο το 620 διαθέτει ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο που καταγράφει την απόσταση χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστό foot pod.

Γνωρίζει τις δυνατότητες σας

Ασχέτως από το πόσο καιρό αθλήστε, θέλετε να μάθετε πόσο μπορείτε να βελτιωθείτε μετρώντας αντικειμενικά την φυσική σας κατάσταση. Το Forerunner 620 κάνει ακριβώς αυτό, εκτιμώντας το μέγιστο VO, το οποίο είναι μία καλή ένδειξη για τις αθλητικές σας δυνατότητες. Παλαιότερα, ο μοναδικός τρόπος για να μάθετε το μέγιστο VO , ήταν να πληρώσετε για μία εργαστηριακή εξέταση. Ενώ το 620 όταν χρησιμοποιείται μαζί με το καρδιοσυχνόμετρό σας, καταγράφει πληροφορίες όπως η ταχύτητά σας, οι παλμοί ανά λεπτό καθώς και τον τρόπο που μεταβάλονται οι σφυγμοί σας ώστε να σας δώσει το εκτιμώμενο VO. Ο αριθμός καθ'αυτός φανερώνει τον όγκο του οξυγόνου που καταναλώνετε ανά λεπτό, ανά κιλό του βάρους σας στη μεγαλύτερη σας απόδοση.

Ένα χρωματικό εύρος στο ρολόι σας, δείχνει πώς τα δεδομένα σας για το μέγιστο VO, συγκρίνονται με αυτά άλλων αθλητών του ίδιου φύλου και ηλικίας. Βάσει λοιπόν του VO το 620 μπορεί να προβλέψει τους χρόνους σας σε αγώνες διαφόρων μέτρων, δίνοντας σας ένα χρονικό στόχο για τον επόμενό σας αγώνα, προϋποθέτοντας oτί θα έχετε κάνει σωστή προετοιμασία στη προπόνηση.

Ημέρα ξεκούρασης ή ημερά προπόνησης;

Το Forerunner 620 ακριβώς όπως ένας προπονητής, μαθαίνει εσάς και την φυσιολογία σας βάσει των δεδομένων του καρδιακού σας παλμού. Έτσι παίρνοντας αυτό ως δεδομένο υπολογίζει πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για να ανακάμψετε μέχρι την επόμενή σας προπόνηση.

Φορώντας το HRM-RUN monitor, το 620 παρέχει ενδείξεις σε πραγματικό χρόνο του επιπέδου ανάκαμψής σας μέσα στα πρώτα λεπτά της προπόνησής σας. Όταν ολοκληρώσετε το τρέξιμό σας ο χρόνος ανάκαμψης δείχνει πόσο χρόνο χρειάζεστε μέχρι να ξεκινήσετε τον επόμενο γύρο. Το χρωματικό εύρος στην οθόνη σας βοηθάει να ερμηνεύσετε τις ενδείξεις με ευκολία: το πράσινο χρώμα φανερώνει πως είστε έτοιμοι για το επόμενο γύρο ενώ αν δείτε κόκκινο χρώμα και ένα χρόνο ανάκαμψης περισσότερο από 3 μέρες καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε πλήρως για μία ολόκληρη μέρα και να κάνετε μόνο ελαφρύ ζέσταμα.

Ακολουθώντας την φυσική σας κατάσταση

Το 620 είναι το πρώτο GPS-ρολόι που παρέχει πληροφορίες για την φυσική σας κατάσταση λαμβάνοντας υπόψιν πολλές παραμέτρους. Όταν χρησιμοποιείται μαζί με το HRM-RUN monitor, το 620 αναφέρει τον ρυθμό βηματισμού σας, το χρόνο επαφής με το έδαφος και την κατακόρυφη ταλάντωση. Αυτές οι μετρήσεις, που ονομάζονται δυναμικές τρεξίματος, επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο τρέχετε και την απόδοσή σας.

Το HRM-RUN έχει επιταχυνσιόμετρο το οποίο μετράει τις κινήσεις του κορμού του σώματός σας καθώς τρέχετε, ώστε να υπολογίσει τις παραπάνω δυναμικές. Ο ρυθμός βηματισμού είναι ο συνολικός αριθμός βημάτων που κάνετε το λεπτό, συνδιάζοντας το δεξί και το αριστερό πόδι. Η κατακόρυφη ταλάντωση είναι ο βαθμός που ταλαντεύεστε ενώ τρέχετε και μετράται σε cm. Ο χρόνος επαφής με το έδαφος φανερώνει το συνολικό χρόνο που το πόδι σας ακουμπάει στο έδαφος κατά τη διάρκεια κάθε βήματος και μετράται σε ms (miliseconds). To χρωματικό εύρος σας δείχνει με ευκολία πού, οι δικές σας δυναμικές τρεξίματος, βρίσκονται σε σχέση με άλλους αθλητές.

Συνδεθείτε

Χάρη στις ασύρματες ιδιότητες του, το Forerunner 620 μπορεί να στέλνει τις πληροφορίες της προπόνησης σας στην online κοινότητα του Garmin Connect χωρίς να χρειάζεται να είστε συνδεδεμένος με κάποιο υπολογιστή. Επίσης μπορεί να μεταφέρει δεδομένα μέσω της εφαρμογής Garmin Connect Mobile στο κινητό σας. Επιπλέον μπορείτε να ορίσετε ένα ή περισσότερα σημεία Wi-Fi hot spots, όπως για παράδειγμα το σπίτι ή το γραφείο σας και το 620 να κάνει αυτόματα την μεταφορά δεδομένων όταν θα έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με τα δίκτυα.

Live Tracking

Το "live tracking" που επιτρέπει στους φίλους σας να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τη θέση σας πάνω στο χάρτη και να σας ακολουθούν βλέποντας παράλληλα τα στατιστικά σας σε πραγματικό χρόνο, αρκεί το ρολόι να είναι συνδεδεμένο ασύρματα με το κινητό σας (απαιτείται σύνδεση 3G/GPRS στο κινητό). Μπορείτε επιπλέον να μοιραστείτε τις νίκες και τα κατορθώματά σας στα social media ποστάροντας μέσω της εφαρμογής Garmin Connect Mobile. Συνδέοντας τακτικά το ρολόι σας στο Garmin Connect επωφελείστε σημαντικά καθώς έχετε ταχύτερη εύρεση δορυφόρων GPS.

Διαστάσεις-βάρος:

Διαστάσεις: 4.5 x 4.5 x 1.25 cm

Διάμετρος οθόνης: 2.54 cm

Ανάλυση οθόνης: 180 x 180 pixels

Βάρος: 43.6 g

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Garmin Forerunner 620 Black/Blue & Premium Heart Rate Monitor

  • Κωδικός Προϊόντος: 7777
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 349,00€