Garmin GPSMAP 78

 Ιδανικό για ιδιοκτήτες σκαφών και φίλους των θαλάσσιων σπορ που θέλουν το καλύτερο για τις εξορμήσεις τους. Το GPSMAP 78 θα σας ενθουσιάσει με την κρυστάλλινη ευκρίνεια της οθόνης του, το δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας και βέβαια επειδή είναι αδιάβροχο και επιπλέει!

Ανακαλύψτε

Το GPSMAP 78 με εσνωματωμένο βασικό παγκόσμιο χάρτη θα σας οδηγήσει παντού με ασυναγώνιστη ευκολία. Όπως όλη η σειρά GPSMAP 78 είναι αδιάβροχο και επιπλέει στο νερό!

Κλειδώστε στους δορυφόρους

Το GPSMAP 78 διαθέτει δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας και σύστημα πρόβλεψης δορυφόρων HotFix ™ για να εντοπίζει την θέση σας γρήγορα και με ακρίβεια ακόμα και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Είτε βρίσκεστε σε πυκνό δάσος είτε κάτω από ψηλά κτίρια και δέντρα, μπορείτε να στηριχτείτε στο GPSMAP 78 για να σας δείξει τον δρόμο όταν θα το χρειαστείτε περισσότερο από ποτέ.

Προσθέστε χάρτες

Η προσθήκη αναλυτικού χάρτη είναι πανεύκολη αφού το GPSMAP 78 διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD. Προσθέστε τον αναλυτικό ναυτικό χάρτη BlueChart® g2 για να σας συντροφεύσει στις θαλάσσιες εξορμήσεις σας ή τον οδικό χάρτη AutoDrive Hellas για να χρησιμοποιήσετε το GPSMAP 78 εντός και εκτός πόλης στο αυτοκίνητο ή στην πεζοπορεία. Η υποδοχή για την κάρτα βρίσκεται κάτω από τις μπαταρίες και είναι πλήρως αδιαβροχοποιημένη επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το GPSMAP 78 υποστηρίζει ακόμα την δορυφορική απεικόνιση BirdsEye™ (απαιτείται συνδρομή), που σας επιτρέπει να φορτώνεται στην συσκευή σας εικόνες από δορυφόρο και να τους ενσωματώνετε στους  χάρτες σας. Επιπλέον το GPSMAP 78 είναι συμβατό με το δωρεάν λογισμικό της Garmin, Custom Maps, που σας επιτρέπει να μετατρέπετε έντυπους ή ηλεκτρονικούς χάρτες σε χάρτες συμβατούς με την συσκευή σας.

Συνδεθείτε

Αφού ολοκληρώσετε τις εξερευνήσεις σας θα θέλετε να αποθηκεύσετε και να αναλύσετε τις δραστηριότητες σας. Με μια απλή σύνδεση στον υπολογιστή και στο internet μπορείτε να έχετε μία λεπτομερέστατη ανάλυση των δραστηριοτήτων σας, να προβάλετε την πορεία σας σε Google™ Earth καθώς και να στείλετε διαδρομές στην συσκευή σας μέσω του προγράμματος Garmin Connect αλλά και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μέσω Twiiter® και Facebook®

Διασκεδάστε

Το GPSMAP 78 είναι ιδανικό για Geocache, αφού μπορείτε να κατεβάσετε κατευθείαν  στην συσκευή σας αρχεία σε μορφή GPX. Το GPSMAP 78 αποθηκεύει πληροφορίες όπως τοποθεσία, έδαφος, επίπεδο δυσκολίας, συμβουλές και περιγραφές επομένως δεν χρειάζεται να εισάγετε εσείς τις συντεταγμένες. Απλά φορτώστε το αρχείο GPX στην συσκευή σας και ξεκινήστε το κυνήγι του θησαυρού.

GPSMAP 78: έγχρωμοι χάρτες και στιβαρή κατασκευή – ότι ακριβώς χρειάζεστε για ναυτική χρήση

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙKΑ:

Διαστάσεις και Επιδόσεις:

Διαστάσεις Συσκευής (Μ x Y x Π):

2.6" x 6.0" x 1.2" (6.6 x 15.2 x 3.0 εκ)

Διαστάσεις Οθόνη (M x Y):

1.6" x 2.2" (4.1 x 5.6 cm); 2.6"  (6.6 εκ)

Ανάλυση Οθόνης:

160 x 240 pixels

Τύπος Οθόνης:

TFT

Βάρος:

7.7 oz (218.3 g) με τις μπαταρίες

Μπαταρία:

2 AA

Αυτονομία:

20 ώρες

Waterproof:

ΝΑΙ(IPX7)

Αδιάβροχο:

ΝΑΙ

Δέκτης GPS Υψηλής ευαισθησίας:

ΝΑΙ

Περιβάλλον Σύνδεσης:

USB και NMEA 0183

 

Χάρτες & Χωρητικότητα:

Βασικός παγκόσμιος χάρτης:

ΝΑΙ

Δυνατότητα Προσθήκης Χάρτη:

ΝΑΙ

Built-in memory:

1.7 GB

Δυνατότητα Προσθήκης Κάρτας Δεδομένων:

ΝΑΙ / microSD™

Σημεία/ Αγαπημένα:

2000

Πορείες:

200

Ίχνος:

10,000 σημεία, 200 ίχνη

 

Άλλα Χαρακτηριστικά:

Αυτόματη Πλοήγηση(στον δρόμο):

ΝΑΙ (με οδικό χάρτη)

Ηλεκτρονική πυξίδα:

ΟΧΙ

Οθόνη επαφής:

ΟΧΙ

Βαρομετρικό Αλτίμετρο:

ΟΧΙ

Κάμερα:

ΟΧΙ

Geocaching:

ΝΑΙ

Παιχνίδια:

ΟΧΙ

Ημερολόγιο για κυνήγι/ψαρεμα:

ΝΑΙ

Πληροφορίες για ήλιο και φεγγάρι:

ΝΑΙ

Πληροφορίες για παλίρροιας:

ΝΑΙ

Υπολογισμός περιοχής:

ΝΑΙ

Δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών σημείων ενδιαφέροντος:

ΝΑΙ

Ασύρματι μεταφορά δεδομένων (από συσκευή σε συσκευή):

ΟΧΙ

Προβολή φωτογραφιών:

ΟΧΙ

Συμβατότητα με το Garmin Connect™ 

ΝΑΙ

 


 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Garmin GPSMAP 78

  • Κωδικός Προϊόντος: 7845
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 299,00€