Πληροφόρηση Προϊόντος

Το FB40 φοριέται ως μέρος του κοστουμιού δύο κομματιών και σε συνδυασμό με 4 στρώματα των υφασμάτων συμπεριλαμβανομένων ενός φράγματος υγρασίας και Θερμικού φράγματος. Πλεκτές μανσέτες φτιαγμένες από Nomex ® με αντίχειρα-τρύπες για να κρατήσουν το μανίκι στο τέλος όταν γάντια φοριούνται. Το ταχείας απασφάλισης φερμουάρ βοηθά μια ταχεία αφαίρεση εάν απαιτείται.

Κοστούμι διαρθρωτικής φωτιάς

Το Solar Πυροσβεστικό Κοστούμι μπορεί να αντέξει τα υψηλά επίπεδα της θερμότητας για μικρά χρονικά διαστήματα, χωρίς το ίδιο να κάνει έναυση και καύση, και ως εκ τούτου ελαχιστοποιεί το ποσοστό εγκαύματος του σώματος όταν εκτίθεται σε θερμότητα και φλόγες.

Τα Solar Structural Fire κοστούμια αποτελούνται από τρία στοιχεία: ένα εξωτερικό κέλυφος, ένα φράγμα υγρασίας καθώς και ένα θερμικό φράγμα, που όλα εξυπηρετούν μια διαφορετική λειτουργία. Το εξωτερικό στρώμα προστατεύει από τραυματισμούς φλόγας και εγκαύματα που προκαλούνται από την αγώγιμη θερμότητα.

Το φράγμα υγρασίας προστατεύει από τη διείσδυση νερού και επιτρέπει τους ατμούς εσωτερικής υγρασίας να δραπετεύσουν.

Είναι επιτακτικό ότι τα στρώματα διατηρούνται στεγνά για να αποφευχθεί η μεταφορά της θερμότητας κατά τρόπον συναγωγής, από το εξωτερικό στρώμα μέσα στα στρώματα του δέρματος. Το εσωτερικό θερμικό φράγμα και η επένδυση προσφέρουν προστασία από τη θερμότητα κατά τη γειτνίαση με φλόγα. Μεταξύ κάθε ενός από αυτά τα στρώματα υπάρχουν τσέπες αέρα και μαζί με τα στρώματα του υφάσματος βοηθούν να μονώσουν περαιτέρω τον χρήστη από τα ακραία περιβάλλοντα των πυρκαγιών. Αντοχή σε Φλόγα

Αυτή η κορυφαία σειρά προσφέρει τη δυνατότητα προστασίας πολλαπλών προτύπων για επικίνδυνα περιβάλλοντα. Αυτά τα μοντέρνα προϊόντα, είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών εμπειρίας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία και την έρευνα αγοράς. Δέσμευση για την υγεία, την ασφάλεια και την άνεση του χρήστη μπορεί να δει κανείς στο ευρύ φάσμα των προϊόντων που είναι κατάλληλα για όλες τις καιρικές συνθήκες και τις τελικές χρήσεις.

Χαρακτηριστικά

● Aντι-ύγρανσης ταινία στα μπατζάκια

Πρότυπα EN 469 .

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

FB40 4000 Διαρθρωτικό κοστούμι φωτιάς

  • Κωδικός Προϊόντος: 072644
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 599,00€


Διαθέσιμες Επιλογές