Εταιρεία

Anestisoutdoor & Anestis safety At Work

 

Ανέστης Παναγιώτης
Εθνικής Αντιστάσεως 23, TK .35200, Αταλάντη Φθιώτιδος
ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
ΑΦΜ : 049120635
ΔΟΥ : ΛΑΜΙΑΣ
ΓΕΜΗ : 124231954000

Η εταιρεία Anestisoutdoor & Anestis safety at work  είναι μια δυναμική επιχείρηση που εξειδικεύεται στο χώρο των Μέσων Ατομικής Προστασίας και όχι μόνο. Βρίσκεται στην καρδιά της Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στην Αταλάντη.

Η σημασία στην λεπτομέρεια παντρεύεται με τα καλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν την εταιρεία  Anestis Safety At Work  κατάλληλο συνεργάτη για όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη σύγχρονη αγορά. Γνωρίζοντας πολύ καλά την ανάγκη προστασίας, άνεσης και υγιεινής των εργαζομένων και στοχεύοντας στη συνεχή προσαρμογή και αναβάθμιση, σύμφωνα με τα διεθνή δεδομένα, προσπαθεί να εξασφαλίσει άριστες συνθήκες εργασίας, διατεθέντας στην αγορά τον καλύτερο και ασφαλέστερο εξοπλισμό, πάντα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές και διεθνής προδιαγραφές.

Αντιπροσωπεύοντας εταιρείες πρωτοπόρους στην πολύχρονη έρευνα προϊόντων στον τομέα προστασίας, ασφάλειας και υγιεινής των εργαζομένων, που διαμένουν τα προϊόντα τους παγκοσμίως, προσφέρει σύγχρονα Μέσα Ατομικής Προστασίας για οποιαδήποτε εφαρμογή: Βιομηχανίες, Γεωργία, Ένοπλες δυνάμεις, Δημόσιες επιχειρήσεις, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Αστυνομία, Security, Τεχνικές κατασκευές, Βιομηχανίες Τροφίμων.

Σήμερα όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στην Φθιώτιδα επιλέγουν Anestis Safety At Work ως βασικό προμηθευτή, λόγω της άμεσης εξυπηρέτησης και καλής ποιότητας των προϊόντων.

Ζητήστε τη λύση που καλύπτει της δικές σας ανάγκες.

Οι εταιρείες πολύ συχνά ζητούν πρωτοποριακές ιδέες για τα ρούχα εργασίας του προσωπικού τους.

Η εταιρεία Anestis Safety At Work δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτές τις ανάγκες  βασισμένες στις δραστηριότητες και τα χρώματα της εταιρείας σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε θερμομεταφερόμενο τύπωμα και σε κέντημα. Το αποτέλεσμα θα είναι άψογο και στις δυο περιπτώσεις.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας κι εμείς θα σχεδιάσουμε και θα σας παρουσιάσουμε τη δουλειά μας.

Τρόποι πληρωμής

Credit Cards
Copyright © 2024 AnestisOutdoor. Γ.Ε.ΜΗ. 124231954000. Powered by MayaGraphics.